voor mannen en vrouwenvoor mannen en vrouwenpakket

Ervaringen

Bea Klaassen

"Ik ben al van jongs af aan aan het schommelen met mijn gewicht. Steeds als ik ben afgevallen zit het er binnen de kortste keren weer aan. Ik hoorde wel goede verhalen over de abtronic dat er ook een vetverbrandingsprogramma op zit en ben het gaan proberen in combinatie ook met de 2e Fase die het aantal koolhydraten vermindert. Ik gebruik het nu 2 weken en ben al 5 kilo kwijt zonder dat ik er wat voor hoef te doen. Voor mij is het een uitkomst omdat ik totaal niet van sporten hou. "

Gerard uit Amersfoort

"Ik kon eerst altijd eten wat ik wou, totdat ik de veertig gepasseerd was. Ik kreeg een steeds dikkere buik en besloot om er nu wat aan te gaan doen voordat het straks nog veel erger is. Ik las op jullie website over de 2e Fase tabletten en dat leek me wel wat, omdat ik zelf erg veel koolhydraten eet. Daarbij heb ik ook de Abtronic aangeschaft om mijn buik ook weer enigszins strak te krijgen. En ik raad het iedereen aan, het is een geweldig product en werkt ook erg snel. Ik zie mijn buik met de dag minder worden."

Linda

"Ik ben al 7 kilo kwijt in 2 weken tijd met de Abtronic en de tabletten. Net als veel vrouwen ging het bij mij ook op de verkeerde plekken zitten, vooral bovenbenen en buik. De Abtronic kan je voor veel delen van het lichaam gebruiken dus gebruik ik hem ook voor mijn benen om ook de cellulitis tegen te gaan. En dat werkt erg goed. Het is al erg verminderd en door de tabletten, die het teveel aan koolhydraten afbreken, val ik ook snel af."

snel bestellen!